Kombi Prevoz Nameštaja

Prevoz nameštaja često može biti izazov, posebno ako imate mnogo stvari koje treba prevesti sa jedne lokacije na drugu. Na sreću, postoje razne opcije transporta koje olakšavaju proces. Jedna od najpopularnijih opcija jeste prevoz nameštaja kombijem.


Zašto su naša vozila idealna za ovu vrstu usluge

Kombi je savršena opcija za prevoz nameštaja iz više razloga. Prvo, kombi je mnogo veći i prostraniji od automobila, što omogućava da se više nameštaja preveze. Pored toga, lakši su za utovar i istovar od drugih opcija transporta, čineći ceo proces efikasnijim. Imajući u vidu da kombi prevoz nameštaja omogućava brz utovar i istovar, sve to, posmatrano sa obimom nameštaja i stvari koje treba prevesti, može značajno uštedeti i vreme i novac.

Kombi Prevoz Nameštaja
Kombi Prevoz Nameštaja Beograd


Usluga selidbe kombijem: sve prednosti kombija

Kada je reč o prevozu nameštaja kombijem, prednosti su višestruke. Ne samo da kombi omogućava veći utovarni prostor već je i daleko prostraniji od nekih manjih prevoznih sredstava, a samim tim u njih je moguće prevesti više nameštaja. Zbog svojih bočnih i zadnjih vrata, prevoz nameštaja kombijem se sve češće primenjuje zbog lakoće utovara i istovara. Pored toga, kombi vozila obično imaju nižu visinu utovara, što znači da nećete morati da dižete teške predmete tako visoko (kao npr. u kamion).

Za kombi prevoz je takođe karakterističan i njihov prilagodljiv enterijer, što znači da možete da konfigurišete prostor tako da odgovara specifičnim potrebama prevoza nameštaja. Na primer, za potrebe gabaritnog nameštaja kao što su komode, police, i dr. koriste se užad za učvršćivanje kako bi se obezbedio nameštaj prilikom transporta.


Zaštitite svoj nameštaj tokom transporta

Kada prevozite nameštaj kombijem, važno je da preduzmete određene mere predostrožnosti kako biste osigurali da se nameštaj ne ošteti tokom selidbe. Pravilno pakovanje i pričvršćivanje nameštaja je od suštinskog značaja kako bi se sprečilo pomeranje ili oštećenje nameštaja tokom transporta. Neki od saveta za adekvatnu zaštitu nameštaja su:

- Pre nego što utovarite nameštaj u kombi, obavezno ga očistite i pripremite za transport. Uklonite sve labave ili lomljive delove, kao što su nogari stola ili staklene ploče, i umotajte ih u foliju ili papir za pakovanje. Koristite ćebad za nameštaj ili plastičnu foliju da zaštitite nameštaj od ogrebotina ili ulubljenja.

- Prilikom utovara u kombi, vodite računa da ravnomerno rasporedite težinu kako biste sprečili pomeranje tokom tranzita. Postavite najteže predmete na dno kombija i složite lakše predmete na vrh. Koristite vezice ili kaiševe da biste pričvrstili predmete na mestu.

- Prilikom istovara nameštaja iz kombija, odvojite vreme i pazite da ne oštetite svoj nameštaj. Za pomeranje teških predmeta vodite računa da se ne povredite. Pažljivo odmotajte i ponovo sastavite svoj nameštaj, ako je potrebno, kako biste bili sigurni da je u dobrom stanju.

Kako spakovati nameštaj?

S obzirom da je potrebno nameštaj zaštititi prilikom prevoza, neki delovi nameštaja zahtevaju poseban tretman. Neki od njih su:

- Prevoz dušeka kombijem: zaštitite dušek plastičnom folijom i prilikom utovara ga koristite kao strateški predmet koji će omogućiti zaštitu drugih komada unutar kombija.

- Prevoz stolova kombijem: obavezno skinite nogare sa stolova i umotajte svaku pojedinačno. Umotajte prateće stolice zajedno, slažući ih ako je moguće, i koristite adekvatne trake ili vezice kako biste obezbedili da se stolice drže zajedno.

- Prevoz ogledala kombijem: Sa lepljivom trakom upadljive boje napravite veliko slovo X preko lica ogledala. Ovo je takođe odlična ideja za sve staklene površine kako bi se smanjio uticaj stalnih vibracija u procesu kretanja. Vaša ogledala i staklo se neće tako lako razbiti. Ako ste u mogućnosti, zapakujte ogledala i ramove za slike u kutije posebno dizajnirane za njih.

- Prevoz kauča i kreveta kombijem: Uklonite jastuke i koristite ih kao materijal za pakovanje za pričvršćivanje drugih delova. Zaštitite kauč ili krevet plastičnom folijom i obezbedite ivice upravo jastučićima ili plišanim igračkama, te na taj način iskoristite prazan prostor.

- Komode, regali i ormari: Komode, regale i ormare ćete mnogo lakše preneti i utovariti, a kasnije i istovariti ako uklonite sve fioke. Imajte u vidu da uglovi ovog nameštaja mogu da izazovu onoliko štete koliko mogu primiti. Zato, obratite posebnu pažnju na uglove nameštaja pokrivajući ih u potpunosti ćebadima ili posebnim štitnicima za uglove u transportu.


Transport Nameštaja Beograd


Isplativo rešenje: Korišćenje našeg vozila za prevoz nameštaja
Selidba zna da bude skupa, ali korišćenje kombija za prevoz nameštaja i čitavu selidbu može biti isplativo rešenje. U poređenju sa drugim opcijama prevoza, korišćenje kombija je često pristupačnije, posebno ako imate mnogo nameštaja za transport.

Zato, iznajmljivanje kombija za prevoz nameštaja često je jeftinije od angažovanja profesionalne kompanije za selidbe. Takođe, korišćenje kombija za prevoz nameštaja daje mogućnost veće fleksibilnosti i kontrole nad prevozom nameštaja. Možete odabrati veličinu i tip kombija koji najbolje odgovara vašim potrebama.

Može se zaključiti da je korišćenje kombija za prevoz nameštaja praktična i efikasna opcija koja može uštedeti puno vremena i novca. Bilo da je potrebno da se nameštaj preveze u druge delove grada, ili čak i u drugi deo zemlje, kombi prevoz će svakako učiniti proces lakšim i manje stresnim.Uslužni prevoz kombijem
Agencija za prevoz robe
Prevoz nameštaja Beograd