Kombi selidbe Beograd - Mala Selidba Kombijem

Ako imate puno stvari za selidbu, angažovanje agencije za kombi prevoz stvari i nameštaja je odlična ideja. Jer, kombiji su obično veći i prostraniji od automobila, što ih čini idealnim za nošenje nameštaja, uređaja i drugih velikih predmeta. Korišćenje kombija za selidbu je uobičajeno i praktično rešenje za transport stvari sa jednog mesta na drugo. Takođe, kombi za selidbe su često isplativije od samostalnog transporta i daju Vam mogućnost da sopstvenim tempom planirate selidbu. Međutim, umetnost je na koji način izvršiti pakovanje u kombi prilikom selidbe.

Veličina je bitna - Selidbe Kombijem Beograd

Da, veličina kombija jeste bitna. Prilikom angažovanja agencije za kombi selidbe treba uzeti u obzir koliko stvari je predmet selidbe, koliko daleko se selite i koju vrstu predmeta selite. Ako ste ograničeni budžetom, i ako stvari koje selite nisu prevelike ili teške, manji kombi je idealan izbor. Sigurno je da će u slučaju velikih i glomaznih predmeta, kao i većeg obima stvari koje treba preseliti, kombi veće nosivosti i tovarne površine biti bolji izbor. O svemu tome, možete porazgovarati sa agencijom za kombi selidbe pa će na osnovu toga biti i isplaniran način na koji će se selidba realizovati.


Kombi Selidbe
Kombi Selidbe Beograd

Pakovanje stvari za male selidbe

Da bi se obezbedila efikasna i brza selidba, potrebno je pravilno spakovati stvari i zaštititi ih kako ne bi došlo do oštećenja prilikom transporta. Zato je razvrstavanje stvari ključni i prvi korak u pakovanju. Razvrstavanje će pomoći da brzo i efikasno pristupite procesu pakovanja stvari. Samim tim, razvrstavanje stvari u gomile sa oznakom čuvanje, doniranje, bacanje i skladištenje učiniće celo iskustvo pakovanja i selidbe manje stresnim.

Poklonite ili prodajte stare stvari, ubrzajte proces pakovanja za selidbu

Svoje pakovanje možete početi tako tako što ćete sortirati stavke koje ne koristite redovno. Odložite predmete koji su dragoceni ili veliki, i koje je potrebno posebno spakovati, odvojite stvari koje ne koristite i donirajte ih ili poklonite. Tako ćete uštedeti i vreme za pakovanje, a istovremeno ćete se osloboditi viška i nepotrebnih stvari.

Vodite se pravilom, što manje stvari imate, to će sama selidba biti lakša i jeftinija. Zapitajte se da li vam neke stvari, garderoba ili komadi nameštaja zaista trebaju. Ako je odgovor ne i spremni ste za promenu, sve to prodajte ili poklonite, a samim tim uštedite i vreme pakovanja za selidbu.

Manje Selidbe Kombijem Beograd
Kombi Selidbe Poboljno
Selidba nameštaja i bele tehnike

Pomeranje i pakovanje nameštaja i bele tehnike je neizostavni deo svake selidbe. Ako planirate da selite velike uređaje kao što su mašine za pranje veša ili frižideri, trebalo bi da obratite pažnju na njihovu zaštitu kako ne bi došlo do oštećenja u transportu. Da biste to uradili, postavite kartone, zaštite ivice uređaja i napravite razmak između svakog uređaja prilikom utovara tako da se ne dodiruju tokom selidbe. U suprotnom, rizikujete da ulubite ili izgrebete njihove površine. Takođe bi trebalo da uklonite sve staklene police iz svog frižidera i umotate ih u plastične kese pre nego što ih stavite u frižider kao dodatni sloj zaštite dok se pomeraju.

U kombiju, za pričvršćivanje nameštaja i uređaja, koristite užad za vezivanje predmeta kako bi se obezbedila stabilnost tokom vožnje. Takođe, obavezno koristite jastučiće za nameštaj kada umotavate teške predmete kao što su ormarići ili okviri kreveta, a kada jastučići ponestanu, peškiri mogu poslužiti kao zaštita.

Organizovanje preseljenja – pakujte stvari od pozadi ka napred

Pravilna organizacija pakovanja je prva polovina posla, a ostatak se odnosi na pravilan utovar u kombi. Najteže kutije prvo treba spakovati i postaviti na pod uz zid kombija. Lakše kutije tada treba složiti na vrh. Ako postoje krhki predmeti, treba ih staviti u sredinu kako se ne bi zgnječili ispod teških kutija ili oštetili prilikom transporta.

Ipak, kada se vrši utovar za potrebe kombi selidbe, prva stvar koju treba zapamtiti je da se prvo utovaruju najteže stvari i predmeti. Ukoliko uradite suprotno, može doći do oštećenja stvari. Takođe, ovaj način pakovanja obezbeđuje da se stvari ne pomeraju u kombiju i oštećuju druge stvari.

Raspored stvari u kombiju je važan. Stvari rasporedite tako da ne budu sve na jednoj strani kombija ili naslagani previsoko. Iako se može činiti da time trošite prostor, ravnomerno raspoređena težina će sprečiti da se kutije kotrljaju i oštete prilikom transporta. Na taj način se istovremeno i stvara čvrsta osnova za pakovanje lakših stvari i kutija.


Male Selidbe Beograd
Mini Selidbe Beograd

Najpovoljnije cene kombi selidba Beograd

Ako Vam je potrebna brza i efikasna kombi selidba Beograd, onda ste na pravom mestu. Uigran tim stručnjaka će obezbediti neometan utovar, transport i istovar svih stvari koje su predmet kombi selidbe. Bilo da je kombi selidbu potrebno izvršiti na teritoriji grada Beograda, ili na neku udaljeniju lokaciju, garantujemo najpovoljnije cene kombi selidbe.

Korišćenje kombija za selidbu može biti isplativ i efikasan način za transport vaših stvari na novu lokaciju, a cena kombi selidbe zavisi od obima selidbe, količine i gabarita stvari koje je potrebno preseliti. Planirajte unapred, pažljivo se pakujete i utovarite stvari u kombi prema odgovarajućem redosledu kako bi čitava selidba prošla u najboljem redu. Na taj način, uštedećete i vreme i novac.Kombi selidba Beograd
Firme koje traže kombi prevoz
Prevoz bele tehnike Beograd
Kombi za selidbe Beograd